• whatsapp
home logo 800 m2 winkelruimte in Anzegem
tag logo 12.000 artikelen op voorraad
thumb logo professionele service
euro logo veilig betalen

Retour & Service

Vooraleer over te gaan tot het terugsturen van artikelen, vragen wij u om onderstaande informatie door te nemen, en onderaan deze pagina vindt u bij "ingave retouren" hoe u de details van uw retour kunt ingeven, op deze wijze zullen wij alle informatie voorhanden hebben om uw retouraanvraag te behandelen.

Verzaakrecht

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u de aankoop kunt verzaken. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen.
Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. Vooraleer u ons een pakket terugstuurt, vragen wij om onderstaand formulier in te vullen, zodat wij over alle nodige info beschikken, en u indien nodig kunnen contacteren.

Verpak uw retour voldoende, best in de originele verpakking. De vervoerkosten van deze retourzending moeten door U worden betaald. Wij aanvaarden geen levering onder rembours. De producten moeten vergezeld zijn van de orginele verkoopsdocumenten (factuur, kasbon)
Na ontvangst en nazicht van uw zending, bezorgen wij u een waardebon ter waarde van uw aankoopprijs van de producten exclusief de aangerekende transportkosten. 

Let wel, het verzaakrecht is niet van toepassing op gepersonnaliseerde goederen of maatwerk.

Garantie

Artikelen die niet geschikt zijn of gebreken vertonen kunnen dienen binnen de termijn voorzien door de constructeur of leverancier ons worden bezorgd met een degelijke beschrijving van het defect en een kopie van het aankoopbewijs die zullen dienen om de aankoopdatum te bewijzen. In kader van de garantie heeft DELRUE nv de enige verplichting om de goederen te vervangen of te repareren en niet de kosten van toepassing of dergelijke.
De gebreken of beschadigingen als gevolg van abnormaal gebruik, of als gevolg van externe ongevallen (verkeerde montage, gebrek aan of verkeerd onderhoud) of modificaties die niet uitgevoerd of geadviseerd werden door DELRUE nv of de constructeur, worden uitgesloten voor de garantie.

Reparatievoorwaarden

1) Bij herstellingen met garantieaanvraag wordt door de constructeur of leverancier geoordeeld als de defecte goederen vervangen , gerepareerd of terugbetaald zullen worden. Indien het defect niet onder garantie valt en de klant het toestel niet herstelt , is een forfaitair bedrag van €30.00 verschuldigd als bestek- en verzendingskost.

2) bij herstellingen buiten waarborg wordt altijd een bestekkost aangerekend van €30.00 , die bij herstelling als voorschot wordt verrekend, en bij niet-herstelling geldt als bestek- en verzendingskost. Indien men bij niet-herstelling het apparaat terug wenst zal een transportkost van €25,00 supplementair worden aangerekend voor het terugsturen naar onze winkel, vermeerderd met, indien van toepassing, de kosten voor terugzending naar uw adres .

Herstellingen die niet afgehaald worden na 3 maanden worden automatisch eigendom van Delrue nv.

Retouradres: DELRUE nv Grote Leiestraat 4 8570 Anzegem, België

Ingave retouren :


Log eerst in met uw persoonlijke inlog en paswoord via link bovenaan op de startpagina. Via de link "Registratie retour" onderaan, ga je naar de pagina van uw bestellingen, ga je naar de details van de bestelling waar u het product die wenst te retourneren heeft aangekocht , duid het product(en) aan die u wenst te retourneren en druk op de knop "Retouren". U krijgt dan een nieuw scherm waar u de reden , het aantal, mogelijks een foto of film kunt uploaden als bewijs, opmerkingen en verdere info kunt opgeven betreffende de retour. Druk op verstuur en de retour is aangemaakt. Van zodra wij de retour hebben behandeld en u retour aanvraag is aanvaard , krijgt u verdere info betreffende de procedure van de retour. In geval van weigering van uw aanvraag sturen wij u de redenen waaron de aanvraag werd geweigerd.

U kan op alle moment de vooruitgang van uw retour consuteren via de link "mijn retours"

REGISTRATIE RETOUR 

Geschil 

Het Belgische recht is van toepassing. Enkel de rechtbank van Kortrijk en het Vredegerecht van Waregem zijn bevoegd.

 

01/12/2018